Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Tiistilänraitin päiväkoti, 2 tehtävää - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Tiistilänraitin päiväkoti, 2 tehtävää

Tehtävän kuvaus: Toinen avoinna olevista tehtävistä on varahenkilön sijaisuus Matinkylä-Olarin alueella. Pääosin työskentely tapahtuu Tiistilänraitin ja Avokkaan päiväkodeissa sekä Tiistilän koulun esiopetuksessa.Toinen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuuksista on Tiistilän koulun esiopetuksessa.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jaana Yli-Lahti 046 877 1118 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Tiistilänraitin päiväkoti
Osoite: Tiistilänkuja 7, 02230 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan