Skip to main content
test

Hei varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiinnostaako sinua työskennellä pääsääntöisesti 06:00-18:00 välillä vuoroluonteisesti päiväkodissamme? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Suviniityn päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa opintovapaan sijaisuuteen Suviniityn päiväkotiin. Päiväkodissamme on 9 eri ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 1-5-vuotiaiden lasten ryhmässä.

Päiväkodissamme arvostamme sensitiivistä tapaa toimia lasten ja aikuisten kanssa. Meille on tärkeää, että positiivinen pedagogiikka näkyy tavassasi toimia päiväkodissamme. Olet myös valmis tekemään tärkeää työtä vuoroperusteisesti.

Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti!

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit muiden varhaiskasvattajimme kanssa 1-6 vuotiaista lapsista. Tässä työssä pääset työskentelemään hieman toisentyyppisesti kuin perinteisissä päiväryhmissä. Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työssä palkitsevinta on lasten nauru ja hyvä päivä sekä huumorintajuiset työkaverit! Työssäsi parasta ovat ne hetket, kun on mahdollista pysähtyä lapsen äärelle kuuntelemaan ja osallistamaan heitä.

Työpaikan nimi ja osoite: Suviniityn päiväkoti, Suviniitynkuja 2, 02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/suviniityn-paivakoti

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen palvelualue/Etelä, Espoon keskus/Etelä kunnalliset päiväkodit, Suviniityn päiväkoti
  • TyöpaikkaMääräaikainenTyösuhde2-vuorotyö
  • ESPOO-03-2904-23
  • 8.1.2024 - 30.5.2025
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2 389,49 €/kk
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 13.11.2023 - 5.12.2023 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaEspooVarhaiskasvatuksen lastenhoitajatKunta

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Sanna Saarelainen puh: 040 - 6394701 ja varhaiskasvatusyksikön apulaisjohtaja Katja Pehkonen puh: 040 - 6368077
Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen palvelualue/Etelä, Espoon keskus/Etelä kunnalliset päiväkodit, Suviniityn päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen. Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Suviniitynkuja 2, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb