Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Åbo stad, Bildningssektorn

Haemme Yli-Maarian päiväkotiin lastenhoitajaa.

Yli-Maarian päiväkoti on osa Ypsilonin monitoimitaloa. Talossa toimii kuusi varhaiskasvatuksen ryhmää. Päiväkoti sijaitsee pohjoisella pientaloalueella. Varhaiskasvatuksen tilojen lisäksi hyödynnämme lähiympäristön leikkipuistoja ja metsiä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja pedagogista työotetta. Tervetuloa iloiseen, motivoituneeseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme.

Jos kiinnostuit ja koet tehtävän sopivan sinulle, ole yhteydessä ja laita hakemus. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 28: Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävään valitun on toimitettava ennen työsuhteen alkamista rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodinjohtaja Jenni Rissanen p. 050 552 5060
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Yli-Maarian päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: 20400 Turku

Rekommenderade jobb