Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja varahenkilö

Oletko sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka pitää pään kylmänä kaikissa tilanteissa ja osaa keskittyä olennaiseen eli lapsiin? Osaatko luovia erilaisten lasten ja huoltajien kanssa sekä erilaisissa työyhteisöissä? Tule avuksemme työskentelemään Oriveden varhaiskasvatuspalveluihin.

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa varahenkilön määräaikaiseen tehtävään 31.5.2021 saakka.

Työtehtäviin kuuluu kasvatushenkilöstön sijaistaminen tarpeen mukaan eri-ikäisten lasten ryhmissä kaikissa Oriveden kaupungin varhaiskasvatusyksiköissä. Työ vaatii joustavaa työotetta, vastuullisuutta ja sopeutumista äkillisesti muuttuviin tilanteisiin. Yksiköt sijaitsevat pisimmillään noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten sinulla tulee olla oma auto käytettävissä. Tehtäviin voi kuulua pienissä yksiköissä myös ruuanjakelua ja siihen liittyviä yksikertaisia keittiötehtäviä, joten hygieniapassi on eduksi.

Työsuhteen aloitus on 19.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen täytössä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) § 28 tai § 75 mukainen kelpoisuus. Edellytetään myös lain (540/2002) mukainen rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja rikosrekisteriote tarkastetaan haastattelussa.

Lisätietoja

http://www.orivesi.fi

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Satu-Maarit Salonen p. 040 133 9246, satu-maarit.salonen@orivesi.fi

Oriveden kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Keskustie 23, 35300 Orivesi

Orivesi on lähes 9 200 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Tampereen seudulla. Orivedellä on hyvät palvelut, monipuoliset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-ajan harrastustoimintaan sekä hyvin toimivat liikenneyhteydet.

Orivesi on savuton työpaikka.

Oriveden kaupunki - Rökfri arbetsplats