Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Espoonlahden alue - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Espoonlahden alue - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen varahenkilön tehtävät Espoonlahdessa. Ensisijaiset työpisteet Järvitorpan päiväkoti ja Soukan koulun esiopetukseen liittyvä varhaiskasvatus.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään valmiutta toimia erilaisissa tiimeissä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.
Arvostamme kokemusta varahenkilötoiminnasta ja työskentelystä eri-ikäisten lasten kanssa.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Elina Järvinen 0503487993 Varajohtaja Salla Soramäki 0468771573

Järvitorpan päiväkoti
Adress: ., 02360 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren