Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Järvenperän alue - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Järvenperän alue

Tehtävän kuvaus: Etsimme varhaiskasvatuksen kiertävää varahenkilöä Järvenperän alueelle. Kotipisteenä toimii Järvenperän päiväkoti, mutta työt saattavat olla myös Kalajärvi-Niipperi alueella.

Kiertävä lastenhoitaja toimii suunniteltujen ja äkillisten poissaolojen sijaisena päiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodeissa ja asukaspuistossa.

Kelpoisuusvaatimus:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja läsnäoloa.

Arvostamme kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa iloisella ja reippaalla työotteella. Lapsen kasvun ja kehityksen tukeminen on sinulle tärkeää ja olet myös tutustunut Espoon varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jonna Tuovinen 046 877 1099 jonna.tuovinen@espoo.fi klo 8.00-15.00

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.