Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, tule mukaan tekemään laadukasta Leppävaaralaista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa vakinaiseen tehtävään varahenkilöksi. Kotipäiväkotisi on Lansantien päiväkoti.
Varahenkilönä olet toivottu sijainen paitsi Lansantien päiväkotiin, mutta myös muihin Kilon pienalueen ryhmäperhepäiväkoteihin ja päiväkoteihin. Olet osa laadukasta henkilöstöämme, odotettu, lapsille tuttu ja osaava sijainen. Sinulle maksetaan 43,61e kuukaudessa varahenkilölisää.

Kilon pienalueella panostamme positiivisuuteen, pienryhmätyöskentelyyn ja myönteiseen ilmapiiriin. Olemme monimuotoinen ja monikulttuurinen alue ja haluamme varmistaa ihan jokaisen lapsen osallisuuden ja oppimisen sekä luoda kannustavan ilmapiirin työyhteisöissämme.

Työtiimisi voi vaihtua viikoittain ja päivittäin, työaikasi on pääsääntöisesti 8.21 - 16. Yksiköt perehdyttävät sinut omien lapsiryhmiensä asioihin. Sinulla on aina esihenkilösi ja ryhmän oman henkilökunnan tuki. Olet myös oikeutettu Espoon tarjoamaan täydennyskoulutukseen sekä henkilöstöetuihin.

Päiväkodeissamme näkyvät vahvasti positiivisuus ja yhdessä tekeminen. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi, perhe ja kasvattaja tulee kuulluksi ja nähdyksi meidän arjessa. Tervetuloa meille Kiloon osaksi tätä porukkaa!

Työpaikan nimi ja osoite: Lansantien päiväkoti, Edelfeltinkuja 2.
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös kokemusta monikielisistä asiakkaista.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/lansantien-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Piritta Somerkallio, puh. 040 636 6176 piritta.somerkallio@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran läntinen varhaiskasvatus, Päiväkodit, Lansantien päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Edelfeltinkuja 2, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Espoon kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb