Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Matinkylä-Olarin alueella - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Matinkylä-Olarin alueella

Tehtävän kuvaus: Varahenkilön tehtävät Matinkylä-Olarin alueella, pääasiassa Ellipsin ja Planeetan päiväkodeissa.Etsimme positiivista pedagogiikan sekä sensitiivisen työotteen hallitsevaa varahenkilöä yksikköihimme. Yksiköt sijaitsevat Olarissa lähellä Iso Omenaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.Tarjoamme varhaiskasvatusta lämpimässä, kannustavassa ja turvallisessa kasvuympäristössä. Päiväkodeissamme lapset kasvavat osaksi yhteisöämme, oppivat suhtautumaan myönteisesti itseensä, ottamaan vastuuta ja huomioimaan toiset. Teemme luottamuksellista yhteistyötä vanhempien kanssa lapsen yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukemiseksi.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään sensitiivistä työotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Arvostamme englanninkielen taitoa ja kokemusta varhaiskasvatustyöstä.

Varhaiskasvatusyksikön Johtaja Laura Sjöstedt 040 5095967 laura-elina.sjostedt@espoo.fi

Ellipsin päiväkoti
Osoite: Ellipsikuja 1, 02210 Espoo

Tutustu työnantajaan