Skip to main content
test

Nurmijärvi- positiivinen ilmiö

Tarjoamme lyhytaikaisia, 1-12 vuorokauden pituisia keikkatöitä, alan ammattilaisten lisäksi myös opiskelijoille sekä alasta kiinnostuneille

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN, - LASTENHOITAJAN SEKÄ TOIMITILAHUOLTAJAN

sijaisuuksiin kuntamme eri päiväkoteihin.

Varhaiskasvatuksen vo, vlh ja veklh- sijaisilta edellytämme vähintään 18-vuoden ikää. Toimitilahuoltajan keikkatyötä voit tehdä kun olet täyttänyt 16-vuotta ja olet suorittanut oppivelvollisuutesi.

Kokemus päiväkotityöstä on suotavaa, mutta ei pakollista. Edellytämme sinulta kuitenkin oma-aloitteisuutta, reippautta sekä kykyä ja varmuutta toimia niin lapsiryhmässä kuin myös erilaisissa, vaihtuvissa työyhteisöissä. Lisäksi toivomme riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Satu Lindroos, p. 040 317 4476, varhaisrekry@nurmijarvi.fi.

Kiinnostuitko? Jätä siis hakemuksesi, niin otamme sinuun sähköpostitse yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Ennen keikkatyön aloittamista on esitettävä voimassa oleva rikosrekisteriote.

Rekrytointipalveluiden kautta ei ole tarjolla kesätyötä eikä keikkatyötä ainoastaan kesäkuukausien ajaksi!

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

HR-asiantuntija Satu Lindroos, p. 040 317 4476, varhaisrekry@nurmijarvi.fi.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.\nNurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.\nKuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.\nArvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.\nOlemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb