Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vihdin kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vihdin kunta

Vihdin kunta järjestää joustavasti monipuolisia varhaiskasvatuspalveluja vihtiläisten lapsiperheiden tarpeisiin vastaten. Tavoitteena on mahdollistaa lapselle hyvä ja huoleton arki huomioiden hänen ainutkertaisuutensa. Tarjoamme kiinnostavan työn ja hyvät mahdollisuudet oman työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen sekä laadukasta varhaiskasvatusta toteuttavan työyhteisön.

Haemme Vanjärven päiväkotiin hyvät tiimitaidot omaavaa ja työhönsä positiivisesti asennoituvaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.7.2019 -29.5.2020. Hakijan tulee ymmärtää työnsä merkitys lapsen oppimisen, kasvun ja kehityksen tukijana. Vanjärvellä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja työskentelee 1 -6 vuotiaiden parissa, tunnelmallisessa kyläpäiväkodissa.

Hakijan on täytettävä TE-toimiston vuorotteluvapaasijaisuuden kelpoisuusehdot.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteen täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Läs mer

http://www.vihti.fi

Vanjärven päiväkodin johtaja Taina Kravik, puh. 044 767 4810, tai taina.kravik(at)vihti.fi

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Vanjärven päiväkoti
Adress: Haagantie 15, 03400 Vihti

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme

Mer om arbetsgivaren