Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Vihdin kunta

Etsimme Vihdin kuntaan Enärannan päiväkotiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2022- 31.12.2022. Enärannan päiväkoti on pieni 3-ryhmäinen päiväkoti. Päiväkodissamme on työhönsä sitoutunut, innostunut ja motivoitunut työyhteisö, jossa on vahva yhdessä toimimisen ja positiivisen pedagogiikan kulttuuri. Päiväkodissamme keskeisiä arvoja on lapsen arvostava kohtaaminen sekä lämmin vuorovaikutus. Viihdyt meillä, mikäli koet tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnä olevan vuorovaikutuksen sekä itsesi kehittämisen.

Kelpoisuus työsuhteeseen määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaisesti. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteen täytössä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 31.7.2022 klo 15.00.
Haastattelut järjestetään erikseen sovittuna ajankohtana.

Tervetuloa työskentelemään joukkoomme vihtiläisten lasten ja perheiden kanssa!

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Enärannan vs. päiväkodin johtaja Satu Vehviläinen, puh. 050 566 1184, satu.vehvilainen@vihti.fi

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Enärannan päiväkoti

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Härköiläntie 4, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb