test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (yötyö) - Lempäälän kunta

Haluatko edelläkävijöiden joukkoon? Sykkiikö sydämesi varhaiskasvatukselle ja onko sinulla reppu täynnä ideoita varhaiskasvatuksen kehittämiseksi?

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2022 alkaen, pääsääntöisesti yövuorojen tekijäksi. Työaikamuoto on jaksotyö ja työ on pääosin yötyötä. Työvuoroja on sekä viikolla, että viikonloppuisin. Toimipaikka työsuhteen alkaessa on vuorohoitoyksikkö Leikkiniitty Moisionaukealla.

Varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Työ pitää sisällään varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät lapsiryhmässä Lempäälän kunnan varhaiskasvatuksessa. Arvostamme sensitiivisyyttä ja kykyä kohdata jokainen lapsi yksilönä. Hienoa on, mikäli omaat pienryhmäpedagogisia taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Yövuoroissa tehtävään työhön sisältyy monia varhaiskasvatuksen työtehtäviä. Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia itseohjautuvasti.

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottoa rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään 9.12.2021 klo 13-15 vuorohoitoyksikkö Leikkiniityssä

Lisätietoja

https://www.lempaala.fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Sanna Paavolainen, varhaiskasvatusyksikön johtaja puh. 050 3839 668 tai Sanna Östman varajohtaja puh. 040 133 7187, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, sähköpostilla tulleita hakemuksia ei huomioida hakuprosessissa.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Sivistyksen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut

Lapsuus Lempäälässä - vahva silta tulevaisuuteen "Autamme jokaista lasta kiipeämään omalle vuorelleen, niin korkealle kuin mahdollista, yhteistyössä lasta ympäröivien turvallisten aikuisten kanssa."

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä noin 24.000 asukkaan kunta. Kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä. Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Moisionaukea 40, 37550 Lempäälä

Rekommenderade jobb