Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan keikkatyö 2022 - Kirkkonummen kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan lyhytaikaiset sijaisuudet, Kirkkonummen kunnan päiväkodit ja asukaspuistot.

Tule meille keikkatöihin Kirkkonummelle! Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Kirkkonummen kunnan lyhytaikaisiin lastenhoitajan sijaisuuksiin. Päiväkodeissa ja asukaspuistoissa toteutamme laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti monipuolisissa tehtävissä lasten parissa. Kaikissa toimipaikoissamme on osaava esimies ja mukava työyhteisö.

Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, hyvät vuorovaikutustaidot ja omatoiminen sekä vastuullinen tapa työskennellä.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, johon sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla. Varhaiskasvatuslaki § 28 (540/2018) ja Valtioneuvoston asetuksessa § 3 (1177/2018) määritellään soveltuvat tutkinnot.
Huomioimme myös alan opiskelijat ja kokemusta varhaiskasvatuksesta omaavat hakijat.
Voit myös ilmaista halukkuutesi toimia ryhmäavustajan sijaisena.

Hakijan tulee esittää haastattelussa henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.
Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään lyhytaikaisissa sijaisuuksissa Kirkkonummen kunnan suomenkielisissä päiväkodeissa tai asukaspuistoissa, täytä sähköinen hakemus www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja:
Varhaiskasvatuksen hallinnollinen sihteeri Lotta Ek puh. 040 126 9300 lotta.ek@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen hallinnollinen sihteeri Lotta Ek puh. 040 126 9300 lotta.ek@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Suomenkielinen varhaiskasvatus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Voit seurata meitä myös Facebookissa, Kirkkonummen kunta - Kyrkslätts kommun ja Instagramissa @kirkkonummenkunta.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb