Skip to main content
test

Puuttuuko sinulta vielä kesätyö? Oletko kiinnostunut kesätöistä Kuopion kaupungin päiväkodissa. Haemme useita kesätyöntekijöitä eri mittaisiin sijaisuuksiin eri puolille kaupunkia. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla meille töihin esim. 2 viikon ajaksi kesäkuussa ja esim. 2 viikon ajaksi heinäkuussa. Ilmoita hakemuksella, mikä ajankohta sinulle sopisi tehdä kesätöitä ja millä alueella pystyisit työskentelemään. Mikäli sinun mahdollisuutesi kohtaa meidän tarpeittemme kanssa olemme sinuun yhteydessä ja sovimme haastattelun kanssasi.

Tehtävänkuvaus: varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät päiväkodeissa. Myös vuorohoidon päiväkodeissa.

Työntekijöiden haku on auki 15.8.2022 klo12 saakka. Eri päiväkotien johtajat näkevät hakemukset ja he ovat yhteydessä hakijoihin ja sopivat haastatteluja. Työpaikkoja täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy ja tarpeita ilmenee koko kesän ajan.

Ensisijaisesti haemme kesätöihin lastenhoitajan tehtävään kelpoisia henkilöitä, mutta huomioimme myös alalle opiskelevat tai muutoin tehtävään sopivat henkilöt.

Kelpoisuusvaatimuksena lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 28§:n mukainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen) 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista (ei saa olla 6 kuukautta vanhempi).

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/fi/paivahoito-kuopiossa
https://kuopiohighlights.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja kesätyöstä antaa varhaiskasvatuksen rekrytoinnin palveluesimies Tuija Salo puh. 044 7184082 (lomalla 9.-10.6 sekä 20.6-3.7).

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut

Kuopiossa päivähoitoa tarjotaan kunnallisissa ja yksityisissä päiväkoti- ja perhepäivähoitopaikoissa. Hoitopaikka järjestetään joko vuorohoitopäiväkodista tai jatketun aukioloajan päiväkodista, jos lapsen hoidontarve on päivähoitopaikan tavanomaisen aukioloajan ulkopuolella. Kuopion päivähoidossa on kuusi palvelualuetta, joiden aluevastaavat päiväkodinjohtajat antavat palveluohjausta kunnallisen päiväkotihoidon ja perhepäivähoidon järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä. Päiväkodinjohtajat vastaavat yhdessä oman alueensa päivähoitopaikkojen järjestämisestä. Yksityisen päivähoidon palveluista vastaa yksityisen päivähoidon palveluohjaaja.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb