Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuudet

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin, eri puolille Lempäälän kuntaa. Sijaisuuksien kesto vaihtelee yhdestä päivästä muutamaan viikkoon ja tarve sijaisille on ympäri vuoden.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto, suuntautumisvaihtoehtona lapset ja nuoret tai tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Myös lähihoitajiksi opiskelevat voivat ilmoittautua sijaisiksi.

Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sensitiivisyyttä lasten kanssa toimiessa, kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä vahvaa ammatillista osaamista.

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Katri Auvinen, puh. 040 133 7498
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)lempaala.fi

Lempäälän kunta, Sivistyksen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Tampereentie 10, 37500 Lempäälä

Lempäälässä on tutkitusti hyvä asua, tehdä työtä ja yrittää. Meitä on jo noin 23.000. Lempäälä on aktiivinen ja aikaansaava toimija Tampereen kaupunkiseudulla. Sijaintimme Suomen kasvukäytävällä luo hyvän perustan kuntamme tulevaisuudelle. Kehitämme toimintaamme rohkeasti ja ennakkoluulottomasti koko henkilöstön voimin.

Haluamme palvella kuntalaisiamme asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. Toimimme yhteistyössä eri sidosryhmien kesken ja ideoimme uusia käytäntöjä aktiivisesti. Kaikkien osaamista hyödynnetään - meillä on lupa tehdä. Tärkein tehtävämme on huolehtia kuntalaisten hyvinvoinnista kaikissa elämänkaaren vaiheissa.