Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus

Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus 1.7.2021 - 30.6.2022. Tehtävän nykyinen sijoituspaikka on Katariinan päiväkoti. Työ on päivätyötä.

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolla on rohkeutta heittäytyä, kokeilla uutta sekä kehittää yksikön toimintaa yhdessä muun henkilöstön kanssa. Meillä tulet työskentelemään osaavassa ja ammatillista kehittymistä tukevassa työyhteisössä.

Kotkan varhaiskasvatuksessa lasten kohtaaminen toteutuu pienryhmäpedagogiikan avulla. Kannustamme lapsia liikkuvaan elämäntapaan ja otamme heidät mukaan oman arkensa suunnitteluun. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyy sitoutuneisuus, tasa-arvoinen, yhdenvertainen ja sensitiivinen vuorovaikutus sekä myönteinen ajattelu.

Tehtävään on edellytyksenä varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimukset varhaiskasvatuslain (540/2018) tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaan. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta.

Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2 189,35 €/kk. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme internetissä osoitteessa kotka.fi kohdasta avoimet työpaikat. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Hakuaikaa on jatkettu 3.5.2021 klo 15.00 saakka. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Irene Sipari-Vilhunen, irene.sipari-vilhunen@kotka.fi puh. 0400 750085

Varhaiskasvatus
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Suggested jobs