Varhaiskasvatuksen lastenhoitajat (2) - Nousiaisten kunta

Nousiaisten kunnan sivistysosastolla on haettavana

kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajan

määräaikaista tehtävää 3.1.2022 - 31.12.2022 uudessa päiväkotiryhmässä. Tehtävät voivat mahdollisesti jatkua 1.1.2023 alkaen tarpeen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 28 § mukainen kelpoisuus. Tehtäväkohtainen palkka on 2182,32 €/kk, työaika 38,25h/viikko. Tarvittaessa valinnassa huomioidaan myös epäpätevät hakijat.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja suhteessa lapsiin, vanhempiin ja työtovereihin. Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta. Ammatillinen otteesi työhön näkyy haluna toimia aktiivisesti yhdessä työyhteisön kanssa lasten parhaaksi.

Tehtävään valittavan henkilön on 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, sekä esitettävä itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Valinnassa noudatamme 4 kuukauden koeaikaa. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.

Toivomme sähköisiä hakemuksia osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 389169). Sähköiseen hakemukseen voi liittää erikseen ansioluettelon, mutta hakijoiden vertailu perustuu ensisijaisesti sähköisessä rekrytointijärjestelmässä annettuihin tietoihin.

Kirjalliset hakemukset voi toimittaa osoitteella: Nousiaisten kunta, Sivistysosasto, Moisiontie 19, 21270 Nousiainen. Muussa kuin sähköisessä muodossa olevaan hakemukseen on liitettävä ansioluettelo sekä jäljennökset kelpoisuutta osoittavista opintotodistuksista (ei muita jäljennöksiä).
Mikäli hakemusta ei tehdä sähköisenä tulee sekä hakemukseen että kuoreen merkintä Hakemus/Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Hakuaika päättyy maanantaina 25.10.2021 klo 12:00.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset työ- ja opintotodistukset haastattelutilaisuudessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusjohtaja Minna Halonen, puh. 044 4355201 tai varhaiskasvatuksenohjaaja Mia Mattila, puh. 044 4355202.

Nousiaisissa 11.10.2021
Minna Halonen
varhaiskasvatusjohtaja

Lisätietoja

http://www.nousiainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Minna Halonen
Puh. 044 435 5201
Sähköposti: minna.halonen@nousiainen.fi

Lisätietoja

Nousiaisten kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuksen tehtäväalue

Nousiainen on lähes 5 000 asukkaan kunta Turun seudulla. Nousiainen sijaitsee valtatien 8 varrella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien lisäksi kuntalaiset arvostavat luonnonläheistä ja väljää asumista. Nousiainen on vanhaa asutusaluetta ja alueella on pitkä historia. Tänä päivänä Nousiainen tarjoaa laadukkaat ja toimivat peruspalvelut kaikenikäisille asukkaille. Arjen sujuvuutta arvostavat erityisesti lapsiperheet: joustava päivähoito, hyvä perusopetus ja laadukas lukio sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat tänne uusia asukkaita. Kunnan asukkaista selvästi keskimääräistä suurempi osa onkin lapsia ja nuoria. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Oikotie 5, 21270 Nousiainen

Rekommenderade jobb