Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajia - Säkylän kunta

Haemme Säkylän kunnan varhaiskasvatukseen neljää (4) varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2022 - 31.7.2023.

Arvostamme lapsilähtöistä työotetta ja sitoutumista omaan työhön. Odotamme sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta.

Kelpoisuus tehtävään määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukaan.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn ja osaavat työkaverit. Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Meillä huolehditaan siitä, että viikoittaiset tiimipalaverit toteutuvat. Päiväkotien ympärillä oleva luonto tarjoaa hienot puitteet monimuotoiselle toiminnalle kaikkina vuodenaikoina. Kaikki työyhteisömme ovat kehitysmyönteisiä, kannustamme myös henkilöstöä työn sekä toimintatapojen aktiiviseen ja innovatiiviseen kehittämiseen. Tavoitteenamme on hyvinvoiva, osaava ja moniammatillinen henkilöstö. Säkylässä panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin (mm. ePassi, työterveyshuolto).

Palkkaus KVTES:n mukaan. Työaika 38,25 h/vko.

Hakemukset tulee toimittaa pe 19.8.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta, työavain 458376.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisterilain mukainen rekisteriote. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Varhaiskasvatuspäällikkö Melina Salonen, puh. 050 408 6234,
melina.salonen@sakyla.fi
Lisätietoja saa myös osoitteesta: www.virtuaalikirja.fi/sakyla.

Lisätietoja

Säkylän kunta

Säkylä on n. 7.000 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.


Osoite: Rantatie 268, 27800 Säkylä

Rekommenderade jobb