Varhaiskasvatuksen lastenhoitajien sijaisrekisteri - Salon kaupunki

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajien sijaisrekisteri - Salon kaupunki

SIJAISUUKSIIN ILMOITTAUTUMINEN

Salon varhaiskasvatuksessa on avoinna lastenhoitajien lyhyempiä ja pidempiaikaisia sijaisuuksia.

Pätevyysvaatimuksena laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 29.4.2005/272 8 § mukainen. Sijaishaussa huomioimme myös alan opiskelijat.
Työmääräyksen pituudesta riippuen työsuhteeseen otettavan henkilön on ennen sijaisuuden alkamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä voimassa oleva lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Otteen saa oikeusrekisterikeskuksesta.

Osa pidemmistä sijaisuuksista sekä vakinaiset virat laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Salon kaupungin avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, ota yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.
Hakemuksen jätettyäsi otathan yhteyttä rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi sopiaksesi haastatteluajasta. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Valitulle asetetaan koeaika (max. 6 kk).

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Läs mer

http://www.salo.fi

Rekrytointiasiantuntija Virpi Roos-Rantanen
p. 02 778 2278
rekrytointi@salo.fi
www.salo.fi/rekrytointi

Salon kaupunki, Varhaiskasvatuspalvelut
Adress: Salo

53000 asukkaan Salo sijaitsee meren läheisyydessä lounaisessa Suomessa. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat ja sujuvat. Monenlaisia asumismahdollisuuksia on tarjolla keskellä kaupunkia tai maaseudun rauhassa. Täällä myös hintataso on kohdallaan. Alueen monimuotoinen luonto vesistöineen luo rauhoittavat puitteet vapaa-ajan vietolle sekä houkuttelee matkailijoita ja kesäasukkaita. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3500 alansa ammattilaista. Tarvitsemme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin. Vakituisten toimien ja virkojen lisäksi tarjolla on eripituisia sijaisuuksia esimerkiksi päiväkodeissa, vanhustenhuollon eri yksiköissä, terveysasemilla ja kaupungin ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluissa.

Mer om arbetsgivaren