Varhaiskasvatuksen lyhyet sijaisuudet

Ranuan kunnan sivistystoimi hakee varhaiskasvatuksen lastenhoitajien ja perhepäivähoitajien lyhytaikaisia sijaisia Kuntarekryn kautta. Ranualla on tällä hetkellä kaksi päiväkotia (sisarusryhmä) ja vuoropäiväkoti sekä kolme ryhmäperhepäiväkotia. Perhepäivähoitajia työskentelee myös hoitajan omassa kodissa sekä lasten kotona. Edellytämme alan koulutusta (varhaiskasvatuslaki 540/2018 § 28 tai § 29) tai muutoin soveltuvuutta kasvatustyöhön.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoiteessa https://www.kuntarekry.fi/. Mikäli teet tällä hetkellä sijaisuuksia, käy jättämässä silti hakemuksesi Kuntarekryyn, jotta tietosi löytyvät jatkossa sijaislistalta.

Olemme yhteydessä hakijoihin kulloisenkin tarpeen mukaan. Muista pitää hakemuksesi ajan tasalla ja poista hakemuksesi, mikäli et ole enää käytettävissä.

Tutustu työnantajaan

Leila Huovinen, varhaiskasvatuksen johtaja; puh. 0400 188 524

Ranuan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Keskustie 11, 97700 Ranua

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 310 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee maailman pohjoisin eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.