test
Varhaiskasvatuksen lyhyt- ja pitkäaikaiset sijaisuudet - Åbo stad, Bildningssektorn

Tarvitsemme sijaisia varhaiskasvatuksessa kasvatus- ja hoitotehtäviin sekä avustus- ja siivoustehtäviin. Tehtäviä ovat lastentarhanopettaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, lastenhoitaja, perhepäivähoitaja, päivähoitotyöntekijä, päivähoitoavustaja ja laitoshuoltaja.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ao. toimien annettujen asetusten mukaisesti. Huomioimme myös hoito- ja kasvatusalan sekä puhdistuspalvelualan opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

Turun kaupungin sivistystoimialaan kuuluvat varhaiskasvatus, perusopetus, lukio-opetus, ammatillinen koulutus ja aikuiskoulutus.

Suomenkielinen varhaiskasvatus on jaettu neljään palvelualueeseen, joissa on yhteensä n.50 päivähoitoyksikköä. Lisäksi ruotsinkielisellä palvelualueella on 4 päivähoitoyksikköä. Perhepäivähoitoa ja leikkipuistotoimintaa järjestetään jokaisella alueella.

Meillä on ammattitaitoista, innostunutta ja sitoutunutta henkilökuntaa.

Kiinnostuitko tehtävistämme? Käy täyttämässä hakemuksemme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/kotoimi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistystoimialan hallinto
varkas.rekry@turku.fi

Lisätietoja

Turun kaupunki, Sivistystoimiala

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.

www.turku.fi

Rekommenderade jobb