Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaiset - Östermarks kommun

Tarvitsemme sijaisia varhaiskasvatuksessa erilaisiin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin: lastenhoitaja, varhaiskasvatuksen opettaja, avustaja, ryhmäperhepäivähoitaja, perhepäivähoitaja.
Sijaisuudet voivat olla pituudeltaan yhdestä päivästä aina pidempiin määräaikaisiin tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain 540/2018 mukaan.
Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.
Sijaisena toimivien tulee esittää nähtäväksi lain 504 / 2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote, mikäli sijaisuuksien yhteen laskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Haastatteluun kutsuttaessa tarkistamme tarvittavat todistukset.

Varhaiskasvatus on siirtynyt sähköisen rekrytoinnin käyttöön sijaisten rekrytoinnissa. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme täytäthän hakemuksesi osoitteessa www.kuntarekry.fi .

Lisätietoja

http://www.teuva.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja Leena Kittilä, puh. 050 3864 650
Varhaiskasvatuksen alue-esimies Heidi Viitanen, puh. 046 8555 031
Varhaiskasvatuksen alue-esimies Kristina Gråbbil, puh. 046 8555 024

Lisätietoja

Teuvan kunta, Varhaiskasvatus

Teuva on vireä ja yrittäjähenkinen kunta, jossa panostetaan erityisesti lapsiperheiden hyvinvointiin. Maatalous on alueella vahvaa ja kylät elinvoimaisia. Puu- ja metalliteollisuuteen keskittynyt elinkeinoelämä on vireää. Teuva on tunnettu ammatillisesta aikuiskoulutuskeskuksestaan TEAKista sekä monipuolisesta vapaa-ajankeskus Parrasta. Harrastusmahdollisuuksissa on valinnanvaraa aina laskettelusta kulttuuririentoihin. Teuvan kunta on savuton työpaikka. Tervetuloa Teuvalle - täällä on hyvä tekemisen meininki!


Osoite: Porvarintie 26 C 4, 64700 Teuva

Rekommenderade jobb