Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaiset - Tammelan kunta

Tammelan kunta käyttää sijaisten hankinnassa Kuntarekryn sähköistä sijaisrekisteriä.
Varhaiskasvatuksessa on tarjolla lyhyt- ja pitkäaikaisia sijaisuuksia eri päiväkodeissa lastentarhanopettajille ja päivähoitajille / lähihoitajille.

Päiväkodin työntekijähakijoilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta. Toivomme sinun olevan reipas, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva vastuuntuntoinen aikuinen. Olet valmis tutustumaan ja sopeutumaan uusiin työkohteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus linkin Hae työpaikkaa kautta.

Ennen sijaisuuden alkamista Sinut kutsutaan haastatteluun. Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Hakijan on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä tekstiviestipalvelua, jonka kautta työtarjoukset lähetetään.

Tammelan kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tammela.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusjohtaja puh. 050 372 2267

Lisätietoja

Tammelan kunta, Varhaiskasvatuspalvelut

Tammelan kunta on yli 6200 asukkaan lounaishämäläinen maalaiskunta, jossa luonnolla on keskeinen merkitys mietittäessä tulevaisuuden olemassaoloa ja strategioita kuntalaisten palveluiden kehittämisessä. Menneet sukupolvet ovat luoneet aikaansaannoksensa luontoon liittyvistä näkökohdista ja työnteko on perustunut luonnon resurssien muokkaamiseen ja jalostamiseen.

Tammelan kunta - Rökfri arbetsplats Tammelan kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb