Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet - Nurmeksen kaupunki

Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet (jatkuva haku).

Tarvitsemme lyhytaikaisia ja välillä pidempiaikaisia (1pv - 6kk) sijaisia varhaiskasvatuksessa kasvatus-, hoito-ja avustustehtäviin.
Tehtävät ovat varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan, perhepäivähoitajan, päiväkotiapulaisen ja muut avustavat tehtävät.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ao. toimien annettujen asetusten mukaisesti. Huomioimme myös alan opiskelijat ja työkokemusta omaavat sekä alalle soveltuvat ja siitä kiinnostuneet henkilöt.

Ilmoita hakemuksessasi millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut, määritä milloin olet käytettävissä ja päivitä hakemustasi tarvittaessa. Saatuamme hakemuksen, otamme yhteyttä. Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja täytämme sijaisuuksia jo hakuaikana.

Varhaiskasvatusyksikkömme ovat:

Hannilan päiväkoti
Pikku-Kaarlen päiväkoti (vuorohoito)
Rekulan päiväkoti
Porokylän päiväkoti
Niksula (vuorohoito)
Perhepäivähoito

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaamisesta.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tarja Lippponen, tarja.lipponen(at)nurmes.fi, puh. 0401045318, Sanna Valjus, sanna.valjus(at)edu.nurmes.fi, puh. 04010 45319, Laura Hynynen, laura.hynynen(at)edu.nurmes.fi, puh.0401041221, Laura Pekkala, laura.pekkala(at)edu.nurmes.fi, puh. 04010 45351

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Sukkatie 5, Ikolantie 27, Timolantie 27, Kaarlonka, 75500 Nurmes

Rekommenderade jobb