test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet (jatkuva haku) - Nurmeksen kaupunki

Tarvitsemme lyhytaikaisia ja välillä pidempiaikaisia (1pv - 6kk), sijaisia varhaiskasvatuksessa kasvatus-, hoito- ja avustustehtäviin. Tehtäviä ovat varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan, perhepäivähoitajan ja muut avustavat tehtävät.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ao. toimien annettujen asetusten mukaisesti. Huomioimme myös alan opiskelijat ja työkokemusta omaavat sekä alalle soveltuvat ja siitä kiinnostuneet henkilöt.

Ilmoita hakemuksessasi millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut, määritä milloin olet käytettävissä ja päivitä hakemustasi tarvittaessa. Saatuamme hakemuksen, otamme yhteyttä. Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja täytämme sijaisuuksia jo hakuaikana.

Varhaiskasvatusyksikkömme ovat:

Hannilan päiväkoti
Pikku-Kaarlen päiväkoti (vuorohoito)
Rekulan päiväkoti
Porokylä päiväkoti
Niksula (vuorohoito)
Perhepäivähoito

Virkaa haetaan sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Virkasuhteeseen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaamisesta.

Lisätietoja

http://www.nurmes.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat Sanna Valjus 0401045319, Tarja Lipponen 0401045318, Laura Hynynen 0401041221, Laura Pekkala 0401045351

Lisätietoja

Nurmeksen kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus

Tarvitsemme uusia osaajia Nurmekseen töihin! Nurmes on viihtyisä kaupunki Pielisen pohjoispäässä Pohjois-Karjalassa. Luonnonkauniin kaupungin tunnuksia ovat järvet, metsät ja vaaramaisemat. Kahden järven välissä kohoava Puu-Nurmeksen alue on arvokas suojelukohde. Kaupunki tunnetaan myös Bomba-talosta. Kaupungissa on hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet.


Osoite: Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes

Rekommenderade jobb