Varhaiskasvatuksen määräaikainen lastenhoitaja - Lumijoen kunta

Päiväkoti Ensilumeen etsitään innokasta työntekijää varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2021-17.6.2022. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista asennetta sekä kykyä aidosti läsnä olevaan vuorovaikutukseen. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja kykyä kohdata vanhemmat ja lapset yksilöllisesti. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin kuuluu myös osallistuminen lapsiryhmänsä tavoitteellisen toiminnan suunniteluun, toteuttamiseen, kehittämiseen sekä arviointiin yhteistyössä tiimin ja perheiden kanssa.

Tarjoamme innostuneen ja motivoituneen työyhteisön, jossa on mukava tehdä töitä. Panostamme työyhteisössämme työhyvinvointiin ja työssä viihtyvyyteen. Lumijoella toimii yksi päiväkoti ja päiväkodissa on neljä lapsiryhmää, kaksi alle 3-vuotiaiden ryhmää ja kaksi 3-5 -vuotiaiden ryhmää. Päiväkodissamme toimii myös avoimen varhaiskasvatuksen kerhot. Lumijoki sijaitsee maalaismaisemissa ja on hyvien kulkuyhteyksien päässä, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018 28§) mukainen kelpoisuus huomioiden varahaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (75§) mukaiset hakijat. Palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lumijoen kunta on itsenäinen, rauhallinen, turvallinen ja luonnonläheinen helmi, jossa on helppo viihtyä!

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo on toimitettava 18.6.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta tai toimitettuna osoitteeseen:
Päiväkoti Ensilumi,
Pietinkuja 1,
91980 Lumijoki.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusjohtaja
Matilda Näppä
matilda.nappa@lumijoki.fi
040-5080296

Lisätietoja

http://www.lumijoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Matilda Näppä
matilda.nappa@lumijoki.fi
040-5080296

Lisätietoja

Lumijoen kunta, Varhaiskasvatus, Ensilumen päiväkoti

Lumijoen kunta on itsenäinen, rauhallinen, turvallinen ja luonnonläheinen helmi, jossa on helppo viihtyä!


Osoite: Pietinkuja 1, 91980 Lumijoki

Rekommenderade jobb