Varhaiskasvatuksen määräaikainen opettaja

Lumijoen varhaiskasvatuksessa Päiväkoti Ensilumessa on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan määräaikainen toimi ajalle 1.10.2020-30.5.2020 tai sopimuksen mukaan.
Tehtävä pyritään täyttämään heti sopivan työntekijän löydyttyä, joten jos olet kiinnostunut, laitathan hakemuksesi välittömästi tiedoksemme.
Päiväkoti Ensilumen avoimen varhaiskasvatuksen kerho kaipaa aktiivista ja osaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa.
Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi laadukkaasta varhaiskasvatuksen suunnittelusta ja toteutuksesta, arvioinnista sekä kehittämisestä yhdessä työparisi kanssa positiivisen pedagogiikan keinoin. Tehtävässä tarvitaan pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Mikäli toimeen ei ole kelpoisia hakijoita, voidaan se täyttää myös varhaiskasvatuksen lastenhoitajalla. Palkkaus määräytyy kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Halutessasi voit tehdä 80% työaikaa.
Lumijoki on itsenäinen, rauhallinen, turvallinen ja luonnonläheinen helmi, jossa on helppo viihtyä!

Hakemukset, joihin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo Kuntarekryn kautta tai toimitettuna osoitteeseen:
Päiväkoti Ensilumi,
Pietinkuja 1,
91980 Lumijoki.
Pikaisen aloitusajan vuoksi voit ilmoittaa kiinnostuksesi tehtävään myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusjohtaja
Matilda Näppä
matilda.nappa@lumijoki.fi
040-5080296

Lisätietoja

http://www.lumijoki.fi

Tutustu työnantajaan

Matilda Näppä
matilda.nappa@lumijoki.fi
040-5080296

Lumijoen kunta, Varhaiskasvatus
Osoite: Päiväkoti Ensilumi, Pietinkuja 1, 91980 Lumijoki