Varhaiskasvatuksen monikulttuuriosaaja

Kaarinan kaupungin varhaiskasvatus hakee kolmea S-2 osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Sopiva koulutus tehtävään on esim. varhaiskasvatuksen opettaja, erityisopettaja, luokanopettaja tai vastaava tutkinto. Tärkeintä on halu työskennellä monikulttuuristen lasten ja perheiden kanssa.

Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 31.7.2021.

Työaika on KVTES:n mukainen kokopäivätyö. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 2904,77 € kuukaudessa sekä mahdolliset lisät.
Monikulttuurikasvattajan/ opettajan tehtävänä on toimia Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamassa hankkeessa varhaiskasvatuksen koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vaikutusten tasoittamiseksi. Työ tehdään Hovirinnan ja Koriston päiväkodeissa.

Työtehtäväsi koostuvat varhaiskasvatuksen tehostetuista tukitoimista ja tuen järjestämisestä niille lapsille, joilla on arvioitu olevan tuen tarvetta koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi. Perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä tehostetaan ja myös henkilöstön digitoimintakulttuurin osaamista kehitetään. Moniammatillinen yhteistyö ja palvelujen tehostaminen kuuluvat tehtäväkenttään.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan kaarinalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tarjoamme innostavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön, sekä hyvän ammatillisen tuen.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen, PL12 , 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Hovirinnan päiväkodinjohtaja
Outi Melander 050-3732533
Koriston vs.päiväkodinjohtaja
Tiina Rastas-Mäki 050-3732543
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteyttä rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
niina.alho@kaarina.fi
p.050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.