Varhaiskasvatuksen opettaja - Keravan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Keravan kaupunki

Keravan kaupungin kasvatuksen- ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN TOIMI 1.8.2019 alkaen.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Sompion päiväkoti.

Haemme joukkoomme opettajaa jolla on kykyä ja intoa olla mukana kehittämässä varhaiskasvatusta. Arvostamme pedagogista osaamista ja tiimityöskentely taitoja. Neljän ryhmän päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Lähiluonto tarjoaa loistavat mahdollisuudet erilaisten ja monipuolisten oppimisympäristöjen hyödyntämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida henkilöt , joiden lastentarhanopettajanopinnot ovat kesken tai joilla on lastenhoitajan pätevyys sekä kokemusta varhaiskasvatustyöstä, jolloin toimi täytetään määräaikaisena 30.6.2020 saakka.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Eila Vepsäläinen p. 040 318 3510, eila.vepsalainen@kerava.fi

Keravan kaupunki, Kasvatus- ja opetustoimi, Kasvatus
Adress: Kerava

Kerava on 35 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Kerava on savuton työpaikka. Kasvatus- ja opetustoimen alaisuudessa työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Mer om arbetsgivaren