Varhaiskasvatuksen opettaja - Pälkäneen kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja - Pälkäneen kunta

Varhaiskasvatuksenopettajan uudelleen haku. Ensimmäisessä haussa jätetyt hakemukset otetaan huomioon myös tässä haussa.

Varhaiskasvatuksen opettaja toimii kasvattajatiimissä vastaten varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen pedagogiikan kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä arvioinnista. Tehtävässä edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja ammatillista työotetta. Odotamme innostusta ja sitoutumista työhön sekä kehittävää asennetta mm. lapsen ja hänen perheensä osallisuuden lisäämisessä.

Arvostamme kokemusta ja kiinnostusta eri ikäisten lasten pedagogiikan kehittämisestä ja pienryhmätoiminnasta. Odotamme, että valitulla henkilöllä on näkemystä ja osaamista varhaiskasvatuksen, esiopetuksen sekä esi - ja alkuopetuksen välisestä yhteistyöstä ja kiinnostusta kehittää toimintaa yhdessä muiden kanssa.

Kelpoisuusehtona varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Ennen tehtävän vastaanottamista tulee työntekijän esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Hakemukset tulee jättää 19.05.2019 klo 15:00 mennessä Kuntarekryn sähköisen verkkopalvelun kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Läs mer

http://www.palkane.fi

Juha Forsman, varhaiskasvatusjohtaja
p. 0400 830 221 juha.forsman@palkane.fi

Pälkäneen kunta
Adress: Pälkäne

Pälkäne on vireä n. 6 700 asukkaan maaseutukunta valtatie 12 varrella, Tampereelta vain 35 kilometriä Lahteen päin. Pälkäneellä yhdistyvät elinvoimaiset kylät, turvallinen ja puhdas asuinympäristö, ihmisläheiset palvelut sekä monimuotoinen yrittäjyys. Pälkäneellä työskentelet avoimessa ja vuorovaikutuksellisessa työympäristössä. Pälkäneen kunta on savuton työnantaja.

Mer om arbetsgivaren