Varhaiskasvatuksen opettaja - Orimattilan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä 1.8.2019 alkaen.

Ensisijainen sijoituspaikka varhaiskasvatuksen opettajalle on Lintulan vuoropäiväkodissa, jossa varhaiskasvatuksen opettajan työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan. Lintulan päiväkodissa henkilöstö on innostunut kehittämään varhaiskasvatusta erityisesti moninaisten hankkeiden myötä.

Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista, pienryhmäpedagogisia taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen, kehittävä työote.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti, soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Esiopetuskelpoisuus katsotaan eduksi.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme työsuhteessa neljän kuukauden koeaikaa.
Palkkaus KVTES:n mukaisesti sekä sen lisäksi siinä huomioidaan työnvaativuus vuorohoidossa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta 28.5.2019 klo 14.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä hakemukseen mukaan.

Läs mer

https://peda.net/orimattila/v/pl7/pl/hkl
http://www.orimattila.fi

Lintulan päiväkodin johtaja Kati Hostikka puh. 040 574 1327

Orimattilan kaupunki, Sivistyspalvelukeskus
Adress: Linnustontie 3, 16300 Orimattila

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Mer om arbetsgivaren