Varhaiskasvatuksen opettaja - Uuraisten kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja - Uuraisten kunta

Varhaiskasvatuksen ensisijaisena tavoitteena on edistää lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Pedagogiikan kehittämisen aika on vahva ja tämä on myös meille tärkeää. Toivomme hakijoilta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta varhaiskasvatuksesta. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja taitoa toimia kasvatusyhteistyössä moniammatillisen tiimin sekä perheiden kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden oman yksikön ja koko varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan kehittämiseen.

Tule siis töihin Uuraisten kunnan varhaiskasvatukseen! Etsimme kokoaikaista (38h 45min./vko) varhaiskasvatuksen opettajaa Uuraisten kunnan varhaiskasvatuspalveluihin Hirvasen päiväkotiin. Työyksikkönä Hirvasen päiväkoti, joka on hyvien kulkuyhteyksien päässä Jyväskylän ja Äänekosken suunnalta.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain 240/2018 26§:n mukaan vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.

Myös keväällä 2019 valmistuvat huomioidaan haussa!

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteissa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES:in mukaan.

Läs mer

http://www.uurainen.fi
https://www.facebook.com/pages/category/Government-Organization/Uuraisten-kunnan-varhaiskasvatuspalvelut-456299004806482/

Varhaiskasvatusjohtaja Sanna Satosaari, p. 0400 796 553 tai etunimi.sukunimi@uurainen.fi, yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse.

Uuraisten kunta, Sivistystoimi, Päivähoito
Adress: Pirttilammintie 2, 41290 Kangashäkki

Uurainen on kasvava, n. 3700 asukkaan kunta keskellä Suomea vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä.
Varsinkin lapsiperheiden suosima Uurainen tarjoaa asukkailleen puhtaan, luonnonläheisen ja turvallisen elinympäristön kattavien palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Mer om arbetsgivaren