Varhaiskasvatuksen opettaja - Sipoon kunta

Miltä näyttäisi päiväkoti, jonka puitteita ja toimintatapoja olisit luomassa alusta asti? Millaisista osaajista muodostuu paras työyhteisö? Miten varhaiskasvatus voisi parhaiten tukea lapsen kielellistä ja liikunnallista kehitystä? Millainen päiväkoti mahdollistaa hyvän luontosuhteen syntymisen?

Etsimme nyt joukkoomme VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen uuteen Nikkilään valmistuvaan Päiväkoti Pikkusydämeen.

Päiväkoti Pikkusydän on kaksikielinen päiväkoti, jonka uudet tilat tarjoavat monipuolisen pedagogisesti suunnitellun varhaiskasvatusympäristön. Varhaiskasvatuksen opettajana pääset mukaan luomaan Sipoon varhaiskasvatuksen uusinta päiväkotia ja sen toimintakulttuuria. Lasten sosiaalisten taitojen ja itsetunnon vahvistaminen sekä omatoimisuuden ja osallisuuden tukeminen positiivisen pedagogiikan keinoin ovat avainasemassa. Panostamme myös uuden työyhteisön rakentumiseen ja hyvinvointiin.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat varhaiskasvatustoiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja arvioinnista. Odotamme varhaiskasvatuksen opettajalta positiivista ja lämmintä työotetta, vastuunottokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä vaatii myös halua suunnitella ja luoda yhdessä työyhteisön kanssa yhteistä toimintakulttuuria sekä kykyä hallita muutoksia.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus, kuitenkin huomioiden 74 § ja 75 § voimaantulon ja siirtymäsäännökset. Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat. Edellytämme hakijalta suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan ja tehtävän koeaika on kuusi kuukautta. Tehtäväkohtainen palkka on 2546,12euroa + mahdolliset lisät. Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Hakemukset pyydetään jättämään 3.6.2019 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry . Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Läs mer

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/fi/koulutus_ja_varhaiskasvatus/varhaiskasvatus/kunnalliset_paivakodit

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen päiväkodinjohtaja Heidi Innala 040 544 7293 tai heidi.innala(a)sipoo.fi.

Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut
Adress: Iso Kylätie 8, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Mer om arbetsgivaren