Varhaiskasvatuksen opettaja - Alajärven kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja

Alajärven kaupungin sivistyspalvelut julistaa haettavaksi

Varhaiskasvatuksen opettajan toimen sijaisuuden ajalle 5.8.2019 - 30.7.2020. Sijoituspaikkana on Käpälämäen päiväkoti Alajärven Lehtimäellä. Valituksi tullut sitoutuu työskentelemään myös muissa Alajärven kaupungin varhaiskasvatusyksiköissä ja tekemään tarvittaessa vuorotyötä.

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (540/2018) 7§:n mukainen pätevyys. Palkkaus ja työaika määräytyy KVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa. Työpaikkamme on savuton.

Hakemus tulee jättää 16.6.2018 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella: Alajärven kaupungin sivistyspalvelut, Sairaalatie 3, 62900 Alajärvi. Kuoreen merkintä hakemus. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Lisätietoja

http://www.alajarvi.fi

Myllyvainion päiväkodinjohtaja Päivi Hautakangas p. 040-134 2980, paivi.hautakangas@alajarvi.fi
Varhaiskasvatuspäällikkö Hanna Luoma-aho p. 0400-178 604, hanna.luoma-aho@alajarvi.fi

Alajärven kaupunki, Sivistystoimi
Osoite: Alajärvi

Alajärven kaupungin sivistyslautakunta tuottaa laadukkaat opetus- ja sivistyspalvelut Alajärven kaupungin ja Vimpelin kunnan alueella.

Tutustu työnantajaan