Varhaiskasvatuksen opettaja - Riihimäen kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja

Riihimäen kaupungin sivistyksen- ja hyvinvointitoimen varhaiskasvatuksessa, Peltosaaren päiväkodeissa ja Peltosaaren koulun varhaiskasvatus- ja iltapäivätoimintayksikkössä on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan virka. Tehtävään kuuluu varhaiskasvatusyksikön johtajan varahenkilön tehtävät. Työaika on 38,75 h/vko.

Haemme innostunutta ja osaavaa työntekijää, jolla on joustavuutta sekä hyvät yhteistyö- ja tilannehallintataidot. Arvostamme reipasta, oma-aloitteista ja ammattitaitoista otetta työhön. Katsomme hakijalle eduksi erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelyn, monikulttuuristen lasten ja perheiden kanssa työskentelyn sekä robotiikka osaamisen. Lisäksi katsomme eduksi, jos hakijalla on kokemusta Titania-työvuoro-ohjelmasta, Rondo-laskutusohjelmasta sekä Populus-henkilöstöhallinto-ohjelman palkkatilauksista.

Varhaiskasvatuksen opettajan virkaan valittavalta edellytetään lain 540/2018 26 §:n tai lain siirtymäsäännösten §75 sekä asetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta.

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 19.6.2019 klo 12.00.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdolliset paperihakemukset pyydämme toimittamaan osoitteella Saturnuksen päiväkoti, varhaiskasvatusyksikön johtaja Outi Takala, Saturnuksenkatu 2, 11130 Riihimäki.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Lisätietoja tehtävän osalta antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Outi Takala puh. 019 758 4309, e-mail: outi.takala(at)riihimaki.fi.

Peltosaaren päiväkodit
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisenkokoinen, kaikki tärkeä on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan