Varhaiskasvatuksen opettaja - Forssan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja

Haetaan varhaiskasvatuksen opettajaa (2285) määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2019-30.6.2020.
Ensimmäinen sijoituspaikka on Päiväkoti Augustina.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehtona varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) ja valtioneuvoston asetuksen varhaiskasvatuksesta (753/2018) mukainen kelpoisuus.

Lisätietoja

https://lastenforssa.fi

Päiväkodin johtaja Erja Kaunisharju p. 050-5640011, erja.kaunisharju@forssa.fi

Päiväkoti Augustina
Osoite: Hämeentie 13, 30100 Forssa

Forssa on lähes 17 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kunnista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan. Tuemme henkilöstömme ammatillista kasvua ja kannustamme täydennyskouluttautumiseen.
Forssassa toimii kuusi päiväkotia, joista yksi - Pihakoivun päiväkoti - on vuorohoitoyksikkö. Kolmessa päiväkodissa annetaan esiopetusta. Forssalla on Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustus ja lasten oikeudet ohjaavat arkeamme. Toimintamme pohjautuu pedagogiaan, jonka sydämenä on LastenForssa -kaupunkiohjelma sekä esiopetuksen opetussuunnitelma ja varhaiskasvatussuunnitelma VoxForssa.
Päiväkoti Augustina sijaitsee kaupungin keskustassa perinteikkäässä rakennuksessa. Augustinassa tarjotaan lapsille varhaiskasvatusta kuudessa ryhmässä yksivuotiaasta esiopetuksen alkuun asti.

Tutustu työnantajaan