Varhaiskasvatuksen opettaja - Juuan kunta

Juuan kunnassa tarjotaan lämminhenkistä ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta.

Haemme iloiseen ja osaavaan joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa. Tehtävän alkusijoituspaikka on päiväkoti Puuhelmessä, 1-3 -vuotiaiden Pupujen ryhmässä. Työt alkavat 1.8..2019 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan varhaiskasvatuslain (540/2018) 75§ sekä 31§ mukaisia varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehtoja ja valitulta edellytetään varhaiskasvatuslain sekä -suunnitelmatyön laajaa tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta sekä positiivisen pedagogiikan hallintaa.

Haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksisaannista sekä toimitettava lääkärintodistus tehtävää varten.

Koeaika 4 kk. Mahdolliset haastattelut järjestetään keskiviikkona 3.7.2019.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi
http://www.juuka.fi

Vastaava varhaiskasvatuksen opettaja Sari Kuronen 050 4777585
Varhaiskasvatuspäällikkö Tiina Korhonen 040 1042220

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut
Osoite: Rakkaudenkuja 8, 83900 Juuka

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4 800 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan Paalasmaan saariston ja vanhan puukeskustansa lisäksi laaja-alaisesta teollisuudesta, jossa tärkeänä ovat vuolukivi-, elintarvike-, puu- ja metalliosaaminen.
Juuka on savuton kunta, jossa halutaan panostaa työhyvinvointiin. Tutustu Juukaan tarkemmin www.juuka.fi

Tutustu työnantajaan