Varhaiskasvatuksen opettaja - Pyhärannan kunta

Pyhärannan kunta hakee kasvatus- ja opetuspalveluihin (osaamispalvelut) määräaikaista varhaiskasvatuksen opettajaa 1.8.2019-31.1.2020 väliseksi ajaksi. Määräaikaisuuden perusteena opintovapaan sijaisuus.

Valittava henkilö työskentelee pääasiallisesti pienessä päiväkodin yksikössä Tuiskurannassa, Pyhärannan Rohdaisissa. Sopivan henkilön löydyttyä, tehtävään on mahdollisuus liittää hallinto- ja muita vastuutehtäviä.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 §26 tai §27 mukainen kelpoisuus.

Toimeen valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Valintapäätös on ehdollinen, kunnes toimeen valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan. Toimen täytössä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.pyharanta.fi

Nestori Mäkelä, osaamispalvelupäällikkö, p.0447383431

Kasvatus- ja opetuspalvelut, varhaiskasvatus
Osoite: Pajamäentie 4, 23950 Pyhäranta

Pyhärannan kunta on reilun 2000 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa, Vakka-Suomen aktiivisessa seutukunnassa. Tarjoamme mm. opetus- ja kasvatuspalveluita kolmessa päiväkodin yksikössä sekä alakoulussa Ihodessa, Reilassa ja Rohdaisissa. Tule tiimiimme tavoittelemaan parasta asukaskokemusta!

Tutustu työnantajaan