Varhaiskasvatuksen opettaja - Kiuruveden kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja

Kiuruveden kaupunki hakee varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 - 31.12.2019 väliselle ajalle. Opettaja vastaa ryhmän opetuksesta ja siihen liittyvien suunnitelmien laadinnasta yhdessä oman tiiminsä kanssa.
Opettaja on yhteyshenkilönä koulun, terveydenhuollon ja lasten erityispalvelujen kanssa. Viestintä ja huoltajien kanssa tehtävä yhteistyö on yksi tärkeimmistä päivittäisistä yhteistyötehtävistä.
Opettajalta edellytetään hyvää työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Varhaiskasvatuksen opettaja on oman tiiminsä pedagogiikan asiantuntija.
Haettavana oleva paikka on Satumetsän päiväkodissa, jossa on kolme vuorohoitoryhmää ja kaksi päiväryhmää. Lisäksi päiväkodissa järjestetään vuorohoitolasten esiopetusta. Työntekijän on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote. Hakuloma löytyy www.kuntarekry.fi -palvelussa.

Tuija Remes, Satumetsän päiväkodin johtaja, 040-7359140
tuija.remes@kiuruvesi.fi
Hakemukset tulee toimittaa 31.7.2019 klo 14.00 mennessä vain sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Kiuruveden kaupunki, Opetus- ja sivistyspalvelukeskus, Varhaiskasvatus
Osoite: Lähteentie 10B, 74700 Kiuruvesi

Kiuruveden kaupunki on n. 8.300 asukkaan kunta Ylä -Savossa. Varhaiskasvatus on osana Opetus- ja sivistyspalvelukeskuksen toimintaa. Kiuruvedellä on neljä kunnallista päiväkotia ja kaksi pientä yksityistä päiväkotia. Elokuussa keskustaan avataan uusi 74- paikkainen yksityinen päiväkoti.
Lisäksi varhaiskasvatuksessa on myös 25 kunnallista perhepäivähoitajaa. Teemme aktiivista yhteistyötä muiden Ylä-Savon sote- kuntien kanssa mm. koulutusten ja palvelujen oston muodossa.

Tutustu työnantajaan