Varhaiskasvatuksen opettaja - Orimattilan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja

Orimattilan kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä 1.8.2019 alkaen.

Ensisijainen sijoituspaikka on Pennalan päiväkoti. Päiväkoti sijaitsee Pennalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lahden vieressä sijaitseva kaunis kylä on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Maisemaa leimaavat maatilat peltoineen. Luonnonläheinen ympäristö rikastaa toiminnan luonnetta ja tarjoaa lapsille monipuolisen oppimisympäristön.

Tehtävässä edellytetään lapsen maailman tuntemista ja sensitiivistä työotetta. Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Odotamme joustavaa ja positiivista asennetta, kehittävää työotetta sekä rakentavaa osaamista tiimityöhön liittyen.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti, soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Edellytämme tehtävään esiopetuskelpoisuutta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme työsuhteessa neljän kuukauden koeaikaa.
Palkkaus KVTES:n mukaisesti.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta 27.6.2019 klo 14.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä hakemukseen mukaan.

Lisätietoja

https://peda.net/orimattila/v/pl7/pl/lkl/pennala
http://www.orimattila.fi

Pennalan päiväkodin johtaja Kirsi Torila
puh. 0447813532

Orimattilan kaupunki, Sivistyspalvelukeskus
Osoite: Lankilantie 88, 16320 Pennala

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Tutustu työnantajaan