Varhaiskasvatuksen opettaja - Tammelan kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja

Hei Sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka tunnet uuden Vasun ja haluat toimia luontoa ympäröivissä maisemissa. Tammelassa on haettavana kaksi varhaiskasvatuksen opettajan määräaikaista työsuhdetta ajalle 19.8.2019-30.6.2020. Ensimmäinen on Tammitarhan päiväkotiin ja toinen Päiväkoti Taikatassuun. Työsuhteiden kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaiset kelpoisuudet.

Tammela on Suomen UNICEF:n lapsiystävällinen kunta. Lapsiystävällisen kunnan arvot ohjaavat toimintaa ja arjessa painotetaan lasten osallisuutta huomioivaa pedagogiikkaa. Kahden kansallispuiston koti, Tammela, on tunnettu kauniista luonnostaan, joka näkyy toiminnassa mm. metsä- ja luontoliikuntatoimintaa painottamalla. Tammelassa aloitettiin englannin kielisuihkutus vuosi sitten ja toiminta laajenee suurimmalle osalle 4-6-vuotiasta lapsista.

Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaiset. Kunnassa on tehty työnvaativuudenarviointi, jossa varhaiskasvatuksen opettajan palkkaus on huomioitu asiantuntijatehtävänä.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä laissa (504/02) tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa 4.8..2019 mennessä osoitteessa: www.kuntarekry.fi
Hakuaikaa on jatkettu aikaisemmasta hausta. Aikaisemmassa haussa hakeneet huomioidaan haussa.

Tammitarhan päiväkodin johtaja

Tammelan kunta, Varhaiskasvatuksen palvelualue
Osoite: Hakkapeliitantie 2, 31300 Tammela

Tammelan kunta on lounaishämäläinen yli 6000 asukkaan ja kahden kansallispuiston koti. Strategiassaan edelläkävijänä tunnettu Tammela houkuttelee ja innostaa yrittämään, asumaan sekä virkistymään tulevaisuuden elinvoimaisessa kunnassa, jossa arvoina ovat vastuullisuus ja yhdessä onnistuminen.

Tutustu työnantajaan