Varhaiskasvatuksen opettaja - Lopen kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja

Haemme Lopen kuntaan varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 8.8.2019 tai sovitusti alkaen. Toimeen valitulta edellytämme kelpoisuutta toteuttaa esiopetusta. Huomioimme myös syksyn 2019 aikana opinnoissaan kelpoisuuden saavuttavat hakijat.

Jos sinulle on tärkeää lapsen aito kohtaaminen ja todellinen läsnäolo, hae meille esiopettajaksi! Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta esiopetus - ja varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogiikkaa sekä esi- ja alkuopetuksen yhteistyötä. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Tarjoamme hyvän, positiivisen sekä kehitysmyönteisen työyhteisön ja - ilmapiirin.

Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee ensisijaisesti Läyliäisten päiväkoti Pellavan esiopetusryhmässä Läyliäisten koulun tiloissa. Varhaiskasvatuksen opettajan työaikamuoto on yleistyöaika (38,75 t/ vk).

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain § 26 mukaisesti. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi. Esiopetuksesta vastaavan varhaiskasvatuksen opettajan tehtäväkohtainen palkka Lopen kunnassa on 2 663,11 € / kk.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 28.7.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Lisätietoja antaa 25.6.2019 - 5.7.2019 välisenä aikana varhaiskasvatuspäällikkö Marianna Kokko p. 040 3306015 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus
Osoite: -, 12600 Läyliäinen

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan