Varhaiskasvatuksen opettaja - Keravan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja

Keravan kaupungin kasvatuksen- ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN TOIMI 5.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Kurkelan tai Kurjenpuiston päiväkoti.

Kurkelan päiväkodissa on kolme- ja Kurjenpuiston päiväkodissa kaksi ryhmää. Osana toimintaympäristöämme ovat Kurkelan koulu, lähimetsä, jäähalli, lähipuistot, kirjasto sekä taide-ja museokeskus Sinkka. Juna-asema on myös kävelymatkan päässä.

Arvostamme ammatillista ja positiivista asennetta sekä halua varhaiskasvatussuunnitelman ja opetussuunnitelman mukaiseen toimintaan, jossa lapsen taidot ovat keskiössä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatus henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (540/2018) mukaisesti.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan lastenhoitajat, jolloin toimi täytetään määräajaksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Päiväkodinjohtaja Paula Räsänen, p. 040 318 2195. paula.rasanen@kerava.fi

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala, Kasvatus
Osoite: Käenkatu 10, 04200 Kerava

Kerava on 35 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Kerava on savuton työpaikka. Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan