Varhaiskasvatuksen opettaja - Keravan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana määräaikainen

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAN TOIMI ajalla 3.9.2019 - 17.7.2020.

Tehtävän sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on Kurkelan päiväkoti 3-5- vuotiaiden ryhmä.

Kurkelan päiväkoti on Kurkelan alueella lähellä monia Keravan kaupungin palveluja. Teemme yhteistyötä Kurkelan koulun kanssa. Osana toimintaympäristöämme ovat lähimetsä, lähipuistot, kirjasto ja taide-ja museokeskus Sinkka sekä muut Keravan kaupungin tarjoamat lähialueen palvelut. Juna-asema on kävelymatkan päässä.

Arvostamme ammatillista ja positiivista asennetta sekä halua varhaiskasvatussuunnitelman mukaiseen toimintaan, jossa lapsen taidot ovat keskiössä. Lapsen sähköinen kasvunkansio ja syväoppiminen ovat osana arkeamme. Arvostamme vanhempien kanssa tehtävää yhteistyötä sekä positiivista, luovaa ja joustavaa asennetta.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös lastenhoitajat.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Päiväkodinjohtaja Paula Räsänen, p.040.318 2195, paula.rasanen@kerava.fi

Keravan kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala, Kasvatus
Osoite: Käenkatu 10, 04200 Kerava

Kerava on 35 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Kerava on savuton työpaikka. Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan