Varhaiskasvatuksen opettaja - Ingå kommun

Varhaiskasvatuksen opettaja

Haluatko työskennellä merenläheisessä, dynaamisessa ja hyvinvoivassa kunnassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta? Tule osaksi osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaamme joka tekee töitä, jotta iskulauseemme Iloinen Inkoo toteutuisi joka päivä!

Inkoon kunnan varhaiskasvatus hakee suomenkielistä

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA

Dalin päiväkotiin 1.8.2019 alkaen vakituiseen toimeen.

Inkoon kunnassa varhaiskasvatuksen tehtävänä on tarjota lapsille turvallisia ja lämpimiä ihmissuhteita. Toiminnassamme keskitymme pienryhmätoimintaan, oppimiseen leikin kautta sekä toimintakulttuurin kehittämiseen. Kunnassamme on yhteensä 3 päiväkotia. Dalin päiväkoti on kaksikielinen ja tarjoaa varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille lapsille.

Lastentarhanopettajana sinulla on pedagoginen vastuu lapsiryhmästä. Saat suunnitella, toteuttaa ja arvioida toimintaa yhdessä muun tiimisi kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kunnan varhaiskasvatusta, jossa opimme toisiltamme ja kannustamme uusien toimintatapojen kokeilemista.

Oletko sensitiivinen, motivoitunut ja omaatko hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot? Siinä tapauksessa olet ehkä hakemamme henkilö!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 575,50 €/kk. Muut palkanlisät, työaika sekä muut työsuhteen ehdot KVTES:n mukaan. Inkoon kunnan työntekijänä saat hyvän työympäristön lisäksi mm. laajennetut työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuripassin.

Odotamme yhteydenottoasi, joten lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi viimeistään 4.8.2019 Kuntarekryn kautta!

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Charlotta Nyholm +358 50 341 6520, charlotta.nyholm(at)inga.fi ja pedagoginen ohjaaja Kirsi Forsell +358 50 440 4169, kirsi.forsell(at)inga.fi.

Inkoon kunta
Osoite: Väylä 2, 10210 Inkoo

Inkoo on 5 600 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.

Tutustu työnantajaan