Varhaiskasvatuksen opettaja - Polvijärven kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja

Tule Polvijärven kuntaan varhaiskasvatuksen opettajan vakituiseen toimeen 2.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan (2 toimea). Kunnassamme on 2 päiväkotia, jotka sijaitsevat kauniin luonnon keskellä Sotkuman kylällä ja kirkonkylällä.

Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa työtiiminsä pedagogisesta johtamisesta. Toimimme Joensuun seudun varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti paikalliset painotukset huomioiden. Olet etsimämme osaaja, jos sinulla on taitoa ja osaamista laadukkaan pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen, kehittämiseen sekä arviointiin. Edellytämme kykyä työskennellä aktiivisesti ja vastuullisesti yhteistyössä lasten vanhempien, työyhteisön sekä mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Arvostamme aktiivista työotetta, pedagogista osaamista, arviointiosaamista ja yhteistyötaitoja.
Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on säädetty Varhaiskasvatuslaissa 540/2018. Huomioimme myös kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat. Lisäksi työntekijävalinnassa huomioimme henkilön soveltuvuuden ja aiemman työkokemuksen varhaiskasvatuksen tai esiopetuksen tehtävissä.

Avoinna olevaan toimeen haetaan Kuntarekry:n kautta. Liitä hakemukseesi kuvaus, miksi juuri sinut tulisi valita varhaiskasvatuksen opettajaksi Polvijärvelle. Lisäksi pyydämme toimittamaan hakemuksen mukana kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä ansioluettelon. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset on mahdollista esittää haastattelussa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä kunnan työterveyshuollon antama soveltuvuuslausunto terveydentilastaan varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään. Lisäksi valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimen täyttämisessä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja työaika ovat KVTES:n mukaiset.

Polvijärven kunta on savuton työyhteisö.

Hakuaika päättyy 22.11.2019 klo 12.00. Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti tai vaihtoehtoisesti osoitteeseen: Polvijärven kunta, koulutoimisto, Polvijärventie 4, 83700 POLVIJÄRVI. Hakemuskuoreen tulee kirjata merkintä 'Varhaiskasvatuksen opettajan toimi'. Toimitettuja hakemuksia tai liitteitä ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.polvijarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot tehtävästä antaa sivistysjohtaja Mirka Nisula puhelimitse 04010 46510 sähköpostitse etunimi.sukunimi@polvijarvi.fi .

Polvijärven kunta, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Osoite: Käsämäntie 6a tai Rinnetie 12, 83700 Polvijärvi

Polvijärvi on luonnostaan vetävä ja uudistuva 4600 asukkaan kunta lähellä Pohjois-Karjalan maakuntakeskusta. Täällä ollaan ylpeitä elävästä maaseudusta ja aktiivisista kylistä. Päiväkotimme sijaitsevat Sotkuman kylällä ja kirkonkylällä, kasvatukselliset arvomme ovat oppiminen, hyvinvointi ja vastuullisuus. Yrittäjyyttä ja yhdessä tekemistä arvostetaan meillä korkealle, tervetuloa Polvijärvelle!