Varhaiskasvatuksen opettaja

Meillä Kaarinassa varhaiskasvatuksen keskeisimpänä toimintaperiaatteena on lapsen hyvä päivä. Tule kanssamme luomaan ja kehittämään toiminnallista, turvallista ja osallistavaa varhaiskasvatusta.
Etsimme nyt kahta positiivisen asenteen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen Kesämäen ja Piispanlähteen päiväkoteihin.

Toivomme Sinulta pedagogista osaamista, lapsilähtöistä työotetta ja hyviä työyhteisötaitoja. Hakemamme henkilö on joustava ja innovatiivinen.

Tarjoamme sinulle innostavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön, sekä hyvän ammatillisen tuen.

Meillä sinua odottaa työkaveriksi osaava ja iloinen porukka.

Kesämäen päiväkodin varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä täytetään heti/ sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa integroidussa erityisryhmässä. Harjoittelemme yhdessä arjen taitoja ja yhdessäoloa. Tiimissä toimimme toisiamme tukien ja kannustaen huumorinpilke silmäkulmassa. Kesämäen päiväkodissa korostamme osallisuutta, toiminnallisuutta, leikin keskeistä merkitystä havainnoiden ja dokumentoiden, toiminnan porrastamista sekä pienryhmätoimintaa. Tehtävässä edellytämme esiopetuspätevyyttä.

Piispanlähteen päiväkotiin haemme varhaiskasvatuksen opettajaa 5.10.2020 alkaen/sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa sijaisuutena ja muuttuu vakinaiseksi työsuhteeksi 1.2.2021 alkaen. Piispanlähteen päiväkodissa korostuvat leikki, liikunta ja iloinen yhdessäolo sekä touhukas tekemisen meininki. Täytettävä paikka on integroidussa erityisryhmässä. Ryhmässä on hyvä mahdollisuus kehittää omaa osaamista lasten erilaisiin tuen tarpeisiin liittyen. Tätä tehtävää täyttäessämme katsomme esiopetuspätevyyden hakijan eduksi.
Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ mukainen kelpoisuus ja Kesämäen päiväkodin tehtävässä edellytetään lisäksi kelpoisuutta antaa esiopetusta (986/1998 7§).


Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).


Toivottavasti kiinnostuit ja haluat tulla täydentämään mukavaa porukkaamme.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen,PL12 , 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tutustu työnantajaan

vs. päiväkodinjohtaja
Piispanlähteen päiväkoti
Katja Aaku
p. 0503732531
katja.aaku@kaarina.fi
päiväkodinjohtaja
Kesämäen päiväkoti
Jaana Kalliokoski
p. 0503732535
jaana.kalliokoski@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Päiväkodit
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.