Varhaiskasvatuksen opettaja

Haetaan varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 2.11.2020-28.5.2021 väliselle ajalle. Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee lapsiryhmässä vastaten ryhmän pedagogisen toiminnan ohjauksesta, suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä.

Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukainen pätevyys.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä tehtävän hoidon edellytysten osalta todistus terveydentilastaan.

Noudatamme neljän (4) kk koeaikaa. Forssan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://lastenforssa.fi

Tutustu työnantajaan

Päiväkodin johtaja Kirsi Laakso p. 0400-190510, kirsi.laakso@forssa.fi

Forssan kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus, Päiväkoti Axel Wahren
Osoite: Wahreninkatu 11AB, 30100 Forssa

Forssa on lähes 17 000 asukkaan kaupunki Kanta-Hämeessä. Olemme yksi Suomen lapsiystävällisimmistä ja järkivihreimmistä kunnista ja työllistämme kaupungin toiminnoissa noin 800 eri alojen ammattilaista. Sopiva kokomme lisää yhteisöllisyyttä. Arvostamme luovia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme työhyvinvointiin ja yhteistoimintaan. Tuemme henkilöstömme ammatillista kasvua ja kannustamme täydennyskouluttautumiseen. Forssassa toimii kuusi päiväkotia, joista yksi - Pihakoivun päiväkoti - on vuorohoitoyksikkö. Kolmessa päiväkodissa annetaan esiopetusta. Forssalla on Unicefin Lapsiystävällinen kunta -tunnustus ja lasten oikeudet ohjaavat arkeamme. Toimintamme pohjautuu pedagogiaan, jonka sydämenä on LastenForssa -kaupunkiohjelma sekä esiopetuksen opetussuunnitelma ja varhaiskasvatussuunnitelma VoxForssa.

Päiväkoti Axel Wahren on rakennettu historialliseen tehdaskiinteistöön kaupungin keskustassa. Puistot, liikunta- ja metsäretkipaikat ovat kävelyetäisyydellä. Päiväkodissa annetaan varhaiskasvatusta 2-5 -vuotiaille lapsille sekä esiopetusta kaikille Forssan taajaman alueella asuville, ei vuorohoitoa -tarvitseville lapsille. Perheiden valittavana on esiopetuksen osalta myös luonto-liikuntaryhmä. Päiväkoti tekee tiivistä yhteistyötä samalla kampuksella sijaitsevien museoiden, kirjaston, Wahren-opiston, musiikkiopiston sekä kuvataidekoulun kanssa.

Forssan kaupunki - Rökfri arbetsplats Forssan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Forssan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun