Varhaiskasvatuksen opettaja

Rautjärven kunnan varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävässä edellytetään pedagogista osaamista sekä tuntemusta lapsen kasvusta, kehityksestä ja perushoidosta. Tehtävässä toimiminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja niin lasten, vanhempien kuin työtovereidenkin kanssa. Arvostamme sitoutuneisuutta kasvatustyöhön ja valmiutta kehittää tiimin toimintaa itsenäisesti sekä tiimityössä toisten kasvattajien kanssa. Työntekijältä toivotaan oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä innostuneisuutta pedagogisen toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Koeaika: 6 kk

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote sekä lääkärin kirjoittama todistus terveydentilasta.

Sähköinen hakemus tehdään Kuntarekryn kautta 8.12.2020 mennessä. Mukana on oltava CV.

Lisätietoja

http://www.rautjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Simpeleen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen esimies Tuula Pulkkinen, p. 0401814019, tuula.pulkkinen@rautjarvi.fi

Rautjärven kunta
Osoite: Simpeleentie 12, 56800 Simpele

Rautjärvi on n. 3300 asukkaan kunta Etelä-Karjalassa.