Varhaiskasvatuksen opettaja

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana määräaikainen varhaiskasvatuksessa opettajan tehtävä (toimi 187) 30.11.2020-30.6.2021.

Toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Kurjenpuiston päiväkoti.

Kurjenpuiston päiväkoti on lähellä monia Keravan kaupungin palveluja. Parkkipaikka on päiväkodin läheisyydessä ja juna-asema on kävelymatkan päässä.

Tätä tulet meille tekemään
Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään on 3-5-vuotiaiden ryhmässä, päiväkodissa, jossa on kaksi ryhmää.

Näin onnistut tehtävässä
Arvostamme lapsilähtöistä, joustavaa ja positiivista asennetta sekä kehittävää ja omatoimista työotetta.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti. Pätevyyden omaavan hakijan puuttuessa huomioidaan myös varhaiskasvatuksen lastenhoitajan pätevyys.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetuin lain (504/2002) perusteella rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Päiväkodinjohtaja Paula Räsänen p. 040 318 2195, paula.rasanen@kerava.fi

Kasvatuksen ja opetuksen toimiala
Osoite: Käenkatu 4K, 04230 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.

Kasvatuksen ja opetuksen toimialalla työskentelee noin 800 varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ammattilaista.